• indian girl selfie in mirror showing boobs wearing nighty indian xxx 18 girl fuddi and back nude pics indian girls in sitting position

محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواکآژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک

٠٢١۹۱۰۰۵۲۵۱
  • صفحه اصلی
  • خدمات
    • گیفت های تبلیغاتی و هدایا
  • بلاگ
  • تماس با ما
  • درباره ما
  • مجله توسعه صنعتی ساختمان
    • نسخه آنلاین مجله توسعه صنعتی ساختمان پاییز ۱۴۰۳
    • نسخه آنلاین مجله توسعه صنعتی ساختمان تابستان ۱۴۰۳
    • نسخه آنلاین مجله توسعه صنعتی ساختمان بهار ۱۴۰۳
    • نسخه آنلاین مجله توسعه صنعتی ساختمان زمستان ۱۴۰۲
  • فارسی

محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواکآژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک

  • دپارتمان آموزشی
  • مجله توسعه صنعتی ساختمان بهار ۱۴۰۳
  • مجله توسعه صنعتی ساختمان زمستان ۱۴۰۲
  • صفحه خانگی
  • >
  • اخبار
  • >
  • بررسی کامل و جامع چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان

بررسی کامل و جامع چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان

  • توسط admin
  • اخبار
  • ۵۰۴ بازدید
  • بدون دیدگاه

چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان ؛ معایب و مزایا

در جامعه امروزی، خانه به عنوان یک مکان برای اسکان و تأمین راحتی و آسایش در زندگی، یکی از مهم‌ترین نیازهای انسان محسوب می‌شود. ساخت‌وساز به منظور ارتقاء کیفیت زندگی انسان و ارائه گزینه‌های مسکنی با هزینه معقول و ایمن، از جمله اهداف اساسی صنعت ساختمان‌سازی است. در این راستا، به منظور تحقق این اهداف، صنعت ساختمان‌سازی به دنبال ابتکاراتی در زمینه روش‌های ساختمان‌سازی آسان‌تر، اقتصادی‌تر و به‌ویژه ایمن‌تر برای انجام پروژه‌های عمرانی می‌گردد. هم‌چنین ازآنجایی‌که زندگی راحت و با هزینه کم‌تر برای انسان مهم است، ابتکارات نوآورانه در صنعت ساختمان‌سازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند. در دو دهه اخیر، توسعه‌های چشم‌گیری در حوزه چاپ سه‌بعدی رخ داده است که به‌طور روزانه در صنایع مختلف استفاده می‌شود، از ساخت اعضای بدن برای انسان‌ها و حیوانات گرفته تا ساخت قطعات پیچیده در صنایع مختلف؛ در صنعت ساخت‌وساز نیز استفاده از چاپ سه‌بعدی به بهبود فرآیند ساخت و تأمین مسکن کمک شایانی می‌کند. این مقاله با هدف بررسی چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان انجام شده است و موضوعات مرتبط با چاپ سه‌بعدی در ساختمان‌سازی، تکنولوژی‌های این حوزه، مزایا و معایب این فناوری و نتایج تحقیقات اخیر در این زمینه را مورد بررسی قرار داده است. نتایج این  پژوهش حاکی از آن است که تکنولوژی چاپ سه‌بعدی در صنعت ساخت‌وساز به دنیایی جدید از ابتکار و امکانات دسترسی داده است. این ابزار نوآورانه امکان می‌دهد تا بهبود‌های بزرگی در سرعت ساخت با حفظ کیفیت و کارایی ساختمان‌ها ایجاد گردد و در عین حال می‌تواند به بهبود شرایط محیط‌زیست و کاهش اثرات منفی ساختمان‌سازی کمک کند.

ساخت اجسام با چاپگرهاي سه بعدي اولين بار توسط پروفسور چالز (چاك)‌هال در سال ١٩٨٦ انجام شده است كه با استفاده از انواع پليمرها و به كمك ليزر خطي قوي رزين مايع را سخت مي‌كند، به این روش چاپ (اس ال ای) می‌گویند. فناوری چاپ سه بعدی در چند سال گذشته پیشرفت چشمگیری در صنایع مختلف از ساخت و تولید تا پزشکی داشته است (هاگر و همکاران، 2015). صنعت ساخت‌وساز یکی از صنایعی است که از این تکنولوژی تأثیر گرفته است و در دهه‌های اخیر، این تکنولوژی به‌عنوان یک پیشرفت فراتر در صنعت ساختمان به تدریج به مرکز توجه مهندسان و معماران جهانی تبدیل شده است. این تکنولوژی نوآورانه و رو به جلو، امکان ساخت ساختمان‌ها و سازه‌های معماری با دقت بالا و سرعت بیشتر را فراهم کرده و در عین حال، به حفظ محیط‌زیست نیز به شکل قابل توجهی کمک کرده است (بنایی و جمالی، 1397). با توجه به مشکلات مرتبط با صنعت ساختمان، از جمله مصرف بالای انرژی، تلفات مصالح ساختمانی و آلودگی هوا، چاپ سه بعدی به‌عنوان یک راهکار نوآورانه و سازگار با محیط‌زیست به نظر می‌رسد. در این مقاله، به بررسی چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان پرداخته خواهد شد.

 

چاپ سه بعدی ساختمان

از زمان ثبت اختراع اولين چاپگر سه بعدي، مواد مختلفي از جمله انواع پلاستيك و سراميك تا بتن و گل را به‌وسیله چاپگرهای سه بعدي چاپ كرده‌اند. خود چاپگرها انواع و ابعاد متفاوتي دارند كه با توجه به كاربرد و موادي كه چاپ مي‌كنند دسته‌بندی مي‌شوند. در اين مقاله ما به‌طور متمركز بر روي چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان تمرکز داریم.

چاپگر

دستگاهی است که به‌وسیله آن می‌توان از فایل‌های سه بعدی دیجیتال نمونه‌های سه بعدی واقعی ساخت. در چاپ سه‌بعدی ساختمان‌، چاپگرها نوعی ربات هستند و با کامپیوتر هدایت می‌شوند؛ برای چاپ سه بعدی به کامپیوتر و نرم‌افزار نیاز است (بنایی و جمالی، 1397) و از تمامی‌نرم‌افزارهای سه بعدی Autodesk نظیر: Rhaino _Maya_ Zbrush و…. می‌توان استفاده کرد (رائل و سن فراتلو، 2011).

برخی از تکنولوژی‌های مورد استفاده برای چاپ سه بعدی در صنعت ساخت‌وساز

فناوری چاپ سه بعدی انواع مختلفی دارد که به منظور نمونه‌سازی و تولید صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در زیر، نمونه‌ای از انواع فناوری‌های چاپ سه بعدی در صنعت ساخت‌وساز آورده شده است:

Fused Deposition Modeling (FDM)

مدل‌سازی رسوب‌گذاری شده یک تکنولوژی است که در سال 1988 توسط crump scott اختراع شد. در این روش، یک رشتهاز مواد پلاستیکی یا مواد مشابه از یک نازل گرم به‌صورت لایه به لایه چاپ می‌شود. مواد پلاستیکی از طریق نازل آبکاری می‌شوند و به تدریج سفارشی شده و لایه به لایه به بالا ساخته می‌شوند. در طی دو دهه‌ی اخیر مدل‌سازی رسوب‌دهی شده (FDM) تبدیل به محبوب‌ترین و گسترده‌ترین روش چاپ سه بعدی در جهان شده‌ است. نقطه شروع برای هر فرآیند چاپ سه بعدی یک مدل دیجیتال سه بعدی است که می‌تواند با استفاده از انواع برنامه‌های نرم‌افزاری سه بعدی ایجاد شود. این مدل سپس به لایه‌هایی برش داده می‌شود و در نتیجه طراحی را به‌وسیله چاپگر به سه بعدی تبدیل می‌کند. مواد مورد پردازش توسط چاپگر سه بعدی با توجه به طراحی و روند آن لایه‌بندی می‌شوند (سیا و سنجیان، 2016).

Stereolithography (SLA)

استریولیتوگرافی (SLA) به عنوان اولین تکنولوژی چاپ سه‌بعدی شناخته می‌شود که به‌صورت تجاری معرفی شد. استریولیتوگرافی یک فناوری بر پایه لیزر است که در نتیجه واکنش رزین‌های فتوپلیمر با پرتو لیزر، جسمی‌جامد با دقت بسیار بالا تولید می‌کند. از این تکنولوژی برای ساخت قطعات بسیار دقیق استفاده می‌شود (حبیبی و همکاران، 1397). فناوری استریولیتوگرافی یا SLA در صنعت ساختمان  برای تولید پروتایپ‌ها، مدل‌های معماری، و برخی اجزاء مختصر در صنعت ساختمان مورد استفاده قرار گرفته است.

مروری بر ادبیات

Selective Laser Sintering (SLS)

یکی از تکنیک‌ها برای چاپ سه بعدی انتخاب اسپری لیزری(SLS) است. در این فناوری، یک لیزر با دقت بالا بر روی لایه‌ای از پودر مواد مختلف (مانند پلیمرها یا فلزات) تابانده می‌شود. این لیزر باعث آبکاری و اتصال ذرات پودری به یکدیگر می‌شود و شیء سه بعدی را تشکیل می‌دهد. انواع مختلفی از روش‌های چاپ سه بعدی مورد استفاده در مقیاس ساختمانی وجود دارد که شامل روش‌های زیر است:

اکستروژن (بتن/ سیمان، فوم، موم، پلیمر): تکنیک چاپ اکستروژن همانند رسوب‌دهی Fused است. مدل‌سازی (FDM) با استفاده از اکسترود مواد سیمانی از یک نازل نصب شده روی یک جعبه برای چاپ یک لایه ساختاری توسط لایه طراحی می‌شود (سیا و سنجیان، 2016).

پیوند پودر (پیوند پلیمری، پیوند واکنشی، پخت): ساخت قطعات پلیمر بتنی برای چاپ سه بعدی (راشل و همکاران، 2011).

جوشکاری افزودنی (بنایی و جمالی، 1397).

تکنولوژی چاپگر سه بعدی (3DP)

چاپگر سه بعدی در صنعت ساختمان یک دستگاه نوآورانه است که از تکنولوژی چاپ سه بعدی برای ساخت اجزا و سازه‌های معماری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه‌ها توانایی ساخت اشیاء سه بعدی با استفاده از مواد مختلف را دارا هستند (ژائو و همکاران ، 2018). تکنولوژی چاپگر سه بعدی فرآیند تولید افزودنی را از ساختن قطعات کوچک صنعتی به ساختن ساختمان‌ها کاهش می‌دهد (ژانگ و همکاران، 2009).

هدف این تکنولوژی ساخت خانه‎های سفارشی در یک زمان کوتاه مدت است. تفاوت چاپگر سه بعدی و روش‌های دیگر در ابعاد است، پروژه‎هایی که با چاپگر سه بعدی ساخته می‌شوند دارای ابعاد بزرگتری هستند و محدودیت‌های اجرا نسبت به روش  SLSو FDM کمتر است.

 

معرفی نمونه‌های موردی پروژه‌های ساختمانی اجرا شده با استفاده از تکنولوژی چاپگر سه بعدی

شرکت‌ها و دانشگاه‌های زيادي در زمينه چاپگر سه بعدي كار مي‌كنند تا بتوانند به اين فناوري جديد ارزش دهند و به تكامل نسبي برسانند. در اين بين برخي از اين مجموعه‌ها گامي فراتر از محيط آزمايشگاهي گذاشته‌اند و از اين فناوري در صنعت ساخت‌وساز دنيا بهره برده‌اند. در ادامه اين پژوهش به برخي از پروژه‌هایی كه در ابعاد واقعي و با بهره‌مندی از تكنولوژي چاپگرهای سه بعدي ساخته شده‌اند پرداخته شده است. تا سال ٢٠١٩ رکورد جهانی بزرگترین سازه ساخته شده با چاپگر سه بعدی، توسط شرکت روسی (با ارتفاع ٩.٥ متر با مساحت ٦٤٠ مترمربع) و همچنین خانه اولین دفتر چاپ سه بعدی جهان و یک آزمایشگاه تحقیقاتی پهپادهای چاپگر سه بعدی بود؛ اين پروژه در شهر دبي امارات متحده عربي احداث شده است. تمامي ديوارهاي اين پروژه با چاپگر سه بعدي چاپ شده است (شکل 1).

خانه‌ای ٣٨ مترمربعی در شهر استوپينو روسيه كه از بالا شبيه نماد طوفان در نقشه‌های آب و هوايي است. البته اين يك شكل مناسب براي اين خانه است زيرا خانه با سرعت طوفان ساخته شده است. اين پروژه محصول همكاري بين دو شركت است. هزينه كلي ساخت (هزينه ساخت و تجهيزات الكتريكي هوشمند) اين خانه به ١٠١٣٤ دلار رسيد كه يعني به ازاي هر مترمربع ٢٧٥ دلار هزينه کرده‌اند. در حالی شركت سازنده ادعا دارد كه ساخت خانه‌ای سنتي و مربعي شكل با تجهيزاتي كمتر از اين خانه حدود ٢٢٣ دلار براي هر مترمربع هزينه خواهد داشت (شاهکلانی و همکاران، 1401).

اولين خانه ساخته شده با چاپگر سه بعدي در آلمان با مساحت ١٦٠ مترمربعی در دو طبقه درشهر بكوم، شهري در ايالت نوردراين- وستفالن، درست در مجاورت هلند و بلژيك واقع شده است. اين خانه اولين خانه چاپ سه بعدي است كه به‌طور كامل تحت مقررات ملي ساختماني دولت (آلمان) تأييد شده است. ساخت اين پروژه در ١٧ سپتامبر ٢٠٢٠ شروع شده و در تابستان ٢٠٢١ جهت بهره‌برداری افتتاح گرديده است. شايد تا قبل از اين خانه چندين خانه با چاپ سه بعدي در ایالات‌متحده ساخته شده باشد، اما طبق ادعای CNN، اين خانه اولين خانه‌ای است كه به‌طور رسمي به فروش رسيده است. اين خانه كه با شراكت شرکت‌هاي ”cobod” با “Habitat for Humanity Peninsula and Greater Williamsburg” و در مساحت ١٢٠٠ فوت مربعي در حدود ١٢ ساعت ساخته شده است كه به‌طور قابل توجهي سریع‌تر از تکنیک‌های ساختماني معمولي است (شاهکلانی و همکاران، 1401).

معایب چاپ سه بعدی

چاپ سه بعدی در صنعت ساخت‌وساز با مزایا و معایب خاصی همراه هستند. از یک سو، این تکنولوژی امکان نمونه‌سازی سریع، کاهش هزینه‌ها و انعطاف در طراحی سازه‌ها را فراهم می‌کند. از سوی دیگر، هزینه‌های بالای تجهیزات و مواد مصرفی، محدودیت‌های در اندازه و سرعت چاپ، و ضعف در مقابل برخوردها و فشارهای فیزیکی ممکن است مشکلاتی را برای استفاده از این تکنولوژی در صنعت ساخت‌وساز ایجاد کنند. بنابراین، انتخاب و استفاده از چاپگرهای سه بعدی در این صنعت نیازمند بررسی دقیق نیازها و محدودیت‌ها و تعادل میان مزایا و معایب است.

پس به طور کلی معایب چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان عبارت است از :

  • هزینه‌های بالای تجهیزات و مواد مصرفی
  • محدودیت‌های در اندازه و سرعت
  • ضعف در مقابل برخوردها و فشارهای فیزیکی

 

مزایای چاپ سه بعدی

چاپ سه بعدی در صنعت ساخت‌وساز نقش بسیار مهمی‌ایفا می‌کنند و مزایای متعددی را به این صنعت ترتیب می‌دهند. این تکنولوژی به معماران و مهندسان این امکان را می‌دهند که نمونه‌های پروتوتایپی از ساختارها و سازه‌ها را به‌سرعت تولید کرده و تغییرات لازم را در طراحی‌های خود اعمال کنند. این فرآیند توسعه محصول را تسهیل می‌کند و به کاهش زمان و هزینه‌های مرتبط با پروژه‌های ساخت‌وساز کمک می‌کند. همچنین، چاپگرهای سه بعدی به مهندسان امکان ساخت قطعات پیچیده و با جزئیات دقیق را با استفاده از مواد متنوعی اعم از پلاستیک‌ها، فلزات، و مواد ساختمانی فراهم می‌کنند. علاوه بر این، با کاهش هدر رفت مواد و بهره‌وری بیشتر از مواد مختلف، به مسائل محیط‌زیستی، کاهش زمان تولید و نیاز به حمل‌ونقل مواد از مناطق دوردست، کاهش آلودگی‌ها کمک می‌کنند؛ درنهایت، چاپگرهای سه بعدی نه تنها توانمندی‌های مهمی‌در بهبود کیفیت و کارایی ساخت‌وساز دارند، بلکه در راستای حفظ محیط‌زیست نیز نقش بسیار مؤثری ایفا می‌کنند.

پس به طور کلی مزایا چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان عبارت است از :

  • توسعه محصول را تسهیل می‌کند و به کاهش زمان و هزینه‌های مرتبط با پروژه‌های ساخت‌وساز کمک می‌کند.
  • ایجاد پروتوتایپ راحت برای مهندسان
  • استفاده از مواد متنوعی اعم از پلاستیک‌ها و فلزات

 

نتیجه‌گیری

استفاده از چاپگر سه بعدی در صنعت ساختمان به عنوان یک تکنولوژی نوآورانه، به بهبود شرایط ساختمانی و حفظ محیط‌زیست کمک می‌کند. و با دقت بالا در تولید قطعات و اجزا، به کاهش تلفات مصالح ساختمانی و بهره‌وری منابع کمک می‌کند. همچنین با کمک این تکنولوژی و با بهبود عایق‌ها و سیستم‌های تهویه و تبرید در ساختمان‌ها، می‌توان به کاهش مصرف انرژی و بهبود کارآیی انرژی پرداخت. علاوه بر این چاپگرهای سه بعدی در صنعت ساختمان می‌توانند به توسعه سازه‌های مستدام و کم‌اثر به سلامت محیط‌زیست کمک کرده و نقش مهمی‌در ایجاد ساختمان‌های مدرن و پایدار ایفا کنند. علاوه بر این، امکان ساخت سازه‌های با طراحی‌های پیچیده و منحصربه‌فرد را فراهم می‌کند که با روش‌های ساخت معمولی دشوار یا غیرممکن است. در شرایط پر خطر و سخت محیطی از قبیل ساخت‌وساز در بیابان‌ها، یا در مواقع وقوع زلزله و بلایای طبیعی یا در شرایط جنگی و در محیط‌های آلوده به مواد شیمیایی که دسترسی انسان‌ها و حمل تجهیزات مشکل و خطرآفرین است، استفاده از چاپگرهای سه بعدی راه‌حل مطلوبی به نظر می‌رسد.

 

گردآوری اثر : حمیدرضا معماریان مدیرعامل شرکت پایاسازه پاسارگارد

//منابع//

اميرحسين شاهكلائي، حامد نيرومند، مهسان گودرزی. (1401). کنفرانس بین‌المللی مهندسی سازه. دی‌ماه 1401.

تارا حبیبی، فرید وفادار، شاهین مقصودی زند. (1397). کاربرد تکنولوژی پرینت سه بعدی در صنعت ساختمان‌سازی، طرح مزایا محدودیت‌های آن در جهت توسعه پایدار. اولین کنگره بین‌المللی صنعت ساختمان با محوریت تکنولوژی‌های نوین در صنعت ساختمان.

غزاله بنایی، سید میلاد جمالی. (1397). پرینت سه بعدی ساختمان. کنفرانس بین‌المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران.

Hager A et al. 3D printing of buildings and building components as the future of sustainable construction? , Procedia Engineering; 151: 292-299, 2016.

Tay, Y. W. D., Panda, B., Paul, S. C., Noor Mohamed, N. A., Tan, M. J., & Leong, K. F. (2017). 3D printing trends in building and construction industry: a review. Virtual and Physical Prototyping, 12(3), 261-276.‏

‏ Wu, P., Zhao, X., Baller, J. H., & Wang, X. (2018). Developing a conceptual framework to improve the implementation of 3D printing technology in the construction industry. Architectural Science Review, 61(3), 133-142.

Sharma, S., Mitra, S., Adesina, A., & Das, S. (2022). Construction industry with 3D printer: a new era. In Recent Advances in Computational and Experimental Mechanics, Vol II: Select Proceedings of ICRACEM 2020 (pp. 311-324). Singapore: Springer Nature Singapore.

Al-Noaimat, Y. A., Chougan, M., Al-kheetan, M. J., Al-Mandhari, O., Al-Saidi, W., Al-Maqbali, M., … & Ghaffar, S. H. (2023). 3D printing of limestone-calcined clay cement: A review of its potential implementation in the construction industry. Results in Engineering, 101115.

Cabibihan, J. J., Gaballa, A., Fadli, F., Irshidat, M., Mahdi, E., Biloria, N., … & Abdulrazak, H. (2023). A guided approach for utilizing concrete robotic 3D printing for the architecture, engineering, and construction industry. Construction Robotics, 1-14

‏ Alquist ٣D ،[online] Available: https://www.alquist٣d.com/habitat. [Accessed 13 Dec. 2022]

Habitat for Humanity Peninsula and Greater Williamsburg ،[online] Available: https://habitatpgw.org/٣d/.[Accessed 13 Dec. 2022].

Xia, M., & Sanjayan, J. (2016). Method of formulating geopolymer for 3D printing for construction applications. Materials & Design, 110, 382-390.‏

Zhang J. Contour Crafting process planning and optimization, 2009.

“3D Printer in Industry.” [Online]. Available: https://3dcent.com/portfolio/3d-skrivare-inom-industrin/. [Accessed: 19-Sep-2018].

Rael, R., & San Fratello, V. (2011, October). Developing concrete polymer building components for 3D printing. In Proceedings of the ACADIA 31st Annual Conference of the Association for Computer Aided Design in Architecture, Banff, BA, Canada (pp. 13-16).‏ Wu, P., Wang, J., & Wang, X. (2016). A critical review of the use of 3-D printing in the construction industry. Automation in Construction, 68, 21-31.

Rael, R., & San Fratello, V. (2011, October). Developing concrete polymer building components for 3D printing. In Proceedings of the ACADIA 31st Annual Conference of the Association for Computer Aided Design in Architecture, Banff, BA, Canada (pp. 13-16).‏

Apis cor, http://apis-cor.com .available (١٥,٠٤,٢٠١٨).

  • استفاده از چاپگر سه بعدی در صنعت ساختمانبررسی کامل و جامع چاپ سه بعدی در صنعت ساختمانتکنولوژی‌های مورد استفاده برای چاپ سه بعدی در صنعت ساخت‌وسازچاپ سه بعدیچاپ سه بعدی در صنعت ساختمانچاپ سه بعدی در صنعت ساختمان ؛ معایب و مزایاچاپ سه بعدی در صنعت ساختمان چیست ؟چاپ سه بعدی ساختمانچاپگر سه بعدي،چاپگر سه بعدی چیست ؟صنعت ساختمانمزایا چاپ سه بعدی در صنعت ساختمانمزایای چاپ سه بعدیمعایب چاپ سه بعدی در صنعت ساختمان

نوشته های مرتبط

{"qurey":{"category__in":[16],"post__not_in":[7000031798],"posts_per_page":3,"ignore_sticky_posts":1,"orderby":"rand","post_type":"post"},"title":"\u0647\u0645\u0647","post_title":1,"between":"40px","layout":"grid","grid_layout":"grid_3","padding":{"left":"20","top":"20","right":"20","bottom":"20"},"ratio":"rd-ratio75","image_size":"medium","excerpt":"","alignment":"right","meta_layout":{"location":"title-bottom","between":"between-3","layout":"layout-1"},"box_layout":"none","image_effect":"grow","caption_effect":"imghvr-fade","key":"related","post_type":"post","action":"reza_post_grid_3","post_status":"publish"}

الزامات افزایش ضریب نفوذ صنعتی‌سازی ساختمان

ابزارهای نوین تأمین مالی ؛ تهدید یا فرصت

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین مطالب

{"number":"10","cats":"","orderby":"","post_title":1,"title":"\u0647\u0645\u0647","excerpt":"","excerpt_limit":"","title_limit":"","meta":{"meta_category":"","meta_author":true,"meta_date":true,"meta_view":"","meta_comments":""},"layout":"list","list_layout":"list_1","grid_layout":"grid_1","featured_layout":"featured_1","between":"40px","image_size":"medium","ratio":"rd-ratio75","image_width":"","alignment":"","box_layout":"none","caption_layout":"","key":"widget_blog","post_type":"post","action":"reza_post_list_1","post_status":"publish"}

پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر اشتری )

  • توسط admin
  • فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر آل رسول )

  • توسط admin
  • فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر قرائتی )

  • توسط admin
  • فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر معنوی )

  • توسط admin
  • فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر مقدس زاده )

  • توسط admin
  • فروردین ۱۰, ۱۴۰۴

تحول دیجیتال در صنعت ساخت و ساز

  • توسط admin
  • تیر ۱۳, ۱۴۰۳

تأمین مالی و ارائه تسهیلات اعتباری در صنعت ساختمان

  • توسط admin
  • تیر ۱۱, ۱۴۰۳

ابزارهای نوین تأمین مالی ؛ تهدید یا فرصت

  • توسط admin
  • خرداد ۲۹, ۱۴۰۳

الزامات افزایش ضریب نفوذ صنعتی‌سازی ساختمان

  • توسط admin
  • خرداد ۲۵, ۱۴۰۳

ساخت و ساز صنعتی و معماری سبز

  • توسط admin
  • خرداد ۲۲, ۱۴۰۳

برچسب ها

دیجیتال مارکتینگ بازاریابی دیجیتال تبلیغات مارکتینگ بازاریابی کسب و کار گوگل دیجیتال برندینگ مجله توسعه صنعتی ساختمان مجله توسعه صنعتی مجله ساختمان ساختمان نبض نیک صنعت ساختمان بازاریابی محتوایی گوگل ادوردز محتوا اشتباهات رایج دیجیتال مارکتینگ ادوردز محتواک ابزارهای نوین تأمین مالی وام خرید مسکن چرا مسکن گران است ؟! گرانی مسکن اقتصاد نفتی

درباره ما

ما در محتواک یک تیم خلاق و جوان هستیم که …
ادامه درباره ما

تماس با ما

  • خیابان قائم مقام فراهانی، میدان شعاع،خیابان شهید خدری، بعد از تقاطع سنایی، نبش بن بست پاک، پلاک ۲، واحد ۲
  • واتس اپ: ۰۹۱۲۰۱۷۲۶۳۶ / تلفن ثابت: ۰۲۱۹۱۰۰۵۲۵۱
  • ایمیل: info[at]mohtavak.ir

برندهای ما

  • نبض نیک
  • ایونت نبض
  • نبض نیوز

پیوند ها

  • صفحه اصلی
  • خدمات
  • تماس با ما
  • درباره ما

آخرین مقالات

  • پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر اشتری )
  • پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر آل رسول )
  • پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر قرائتی )
  • پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر معنوی )
  • پادکست نوروز ۱۴۰۴ ( دکتر مقدس زاده )

محتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواکمحتواک | آژانس دیجیتال مارکتینگ محتواک

Mohtavak.ir © All rights reserved
back-to-up
#
  • فارسی